Наливай, няма проблем. Имам една интересна историйка по този повод, ама айде друг път ще я разкажа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеДам, сега четох, некви незначителни разлики има. Ма все пак, да питам, защото при смесване не съм запознат. Може да гръмне нещо.Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Колеги, искам да задам едно въпросче. Значи като си карам Алфата и като потеглям или превключвам от 1-ва на 2-ра предавка и ако не е с повечко газ и се усеща нещо като спъване чат-пат. Това нормално ли е? Миналата седмица смених съединителя понеже беше сдал багажа и боксуваше, смених и масло на скоростната кутия, че беше станало като боза там покрай един инцидент в една река. Като цяло сега колата си върви екстра, но това нещо се чудя номално ли е дето е като спъване. Синхронизатора има ли нещо общо с това?
Comment
-
Едва ли.По-скоро е по дебитомера.При мене го имаше тоя проблем и се оказа маркуча на МАП сензора,но при мен нещата са други.Все пак проблема е аналогичен и залагам на дебитомера!
Успех!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Колеги, даите малко помощ.
До скоро рядко влизах в раздел мултимедия, затова пиша и тук.
Всяко мнение е от полза, предполагам и други колеги се вълнуват.
Мен просто ме човърка.http://clubalfaromeo.com/forum/showt...317#post562317146 1.3 боксер 1996г.
156 SW 1.9 JTD 8V 2002
Comment
-
Колега ,не виждам,какво те човърка.Би ли пояснил!Колегите ти казаха,каквото трябва!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Отново искам съвет!Кажете какви маншони за каретата да си купя последните които взех преди около 2000км уж италиански много хубави незнам си какво и пак са скъсани на коя марка да заложа за която се знае че са читави?Fiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
SPIDAN , GKN Germay , Lobro . перфектни са продаваме ги от години нямаме нито 1 рекламация или НЕОПРЕНОВ тва е последният хит , зимаш режеш докадето ти трябва и с 1 шише от кола го нахлузваш без да сваляш карето от полуоската , тва се разпъва ужасно много (малката дупка става колкото голямата) еластичен е и трудно се къса НЕ СЛАГАИТЕ ГРЕС В МАНШОНА грес се слага САМО в карето квото си излезе няма проблеми НО има "майстори" дето тъпчат маншона с грес и на 1месец пак е скъсан146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеSPIDAN , GKN Germay , Lobro . перфектни са продаваме ги от години нямаме нито 1 рекламация или НЕОПРЕНОВ тва е последният хит , зимаш режеш докадето ти трябва и с 1 шише от кола го нахлузваш без да сваляш карето от полуоската , тва се разпъва ужасно много (малката дупка става колкото голямата) еластичен е и трудно се къса НЕ СЛАГАИТЕ ГРЕС В МАНШОНА грес се слага САМО в карето квото си излезе няма проблеми НО има "майстори" дето тъпчат маншона с грес и на 1месец пак е скъсанFiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеНякой скоро да е купувал предни амортисьори? Актуланите цени ме интересуват. Ама не за боксер, че там си е за инфаркт.Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
Няколко въпроса ? На вас кое най много ви скърца от цялото купе ..., защото при мене тоя багажник толкова скърца, то не е скърцане, потракване, потупване, скърцотенеи главно от там иначе друго не ми скърца кой знае колко серизно .... И другото скоростите ми зеха вече нещо да скърцат... при мърдане на лоста на свободна на ляво на дясно се чува скръц-кръц (но извън колата) и има някой шумове при сменяне на скоростите ...
Comment
Comment